Piso
Can aurell TERRASSA
136.000 €
  • 108 m2
  • 1
  • 4
Referència: 53814
Descripció
AMB PATI 18M2, 90 M2 ÚTILS, 4 HABITACIONS, AMB ORIENTACIÓ SUD-OEST

▸ Et presentem un primer pis ubicat al Barri de Ca n’Aurell, que compta amb un pati, 90 m2 útils i 4 habitacions, que presenta la següent distribució:

A la zona de dia, trobem un espectacular menjador de 22 m2. Des del menjador accedim a la cuina. La cuina és semi-oberta, està molt ben conservada i disposa d’una sortida a un pati de 18m2.

A la zona de nit trobem quatre habitacions. Dues d’elles són dobles, de 10 i 12m2, respectivament. Les dues habitacions restants són individuals. El pis compta amb un bany de 4m2.

Els terres són de gres, la fusteria interior és de fusta i l’exterior d’alumini. Disposa de porter automàtic i té orientació Sud-Oest, per tant, és un pis assolellat.

Coses que t’agradaran d’aquest pis:
- Pati 18m2
- 90 m2 útils
- 4 habitacions
- Orientació Sud-Oest
- Cuina semi-oberta

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

▸ Edilecta, neix de la unió de Openfinques i TCS Constructora amb l’objectiu de respondre de forma global a totes les teves necessitats immobiliàries. Oferim un servei 360º sobre les teves necessitats immobiliàries integrats tots en un mateix espai. Començant per la gestió immobiliària, passant per la gestió de patrimonis, promocions i obra nova, rehabilitacions integrals, gestions urbanístiques, arquitectura i interiorisme.
↣ Som els de sempre.Ara amb una resposta global a les teves necessitats immobiliàries↢
“Els nostres pilars, serveis pensats per tu”
Característiques
  • Terrassa
  • Ascensor
Demanar més informació