Piso
Centro TERRASSA
229.950 €
  • 97 m2
  • 1
  • 2
Referència: 53610
Descripció
○ ANTERIORMENT DE4 HABITACIONS, 97 M2, AMB BALCÓ I UBICAT A 1 MINUT DELS PRINCIPALS EIXOS COMERCIALS DE LA CIUTAT.

▸ Et presentem un pis ubicat a 1 minut del C/ Sant Pere, concretament a la Placeta Saragossa, de 97 m2 i que anteriorment comptava amb 4 habitacions ,i actualment compta amb 2 habitacions i amb possibilitat de realitzar una tercera de forma molt senzilla. Compta amb un balcó de 5 m2 amb vistes sobre Camí Fondo. Aquest pis presenta la següent distribució:

Accedim mitjançant un ampli rebedor que ens dóna accés a mà esquerra a una impressionant cuina office de 10 m2 que estar impecable i que estar totalment equipada, Des de la mateixa podem accedir a un safareig/rebost de 10 m2. Tornant al rebedor, accedim al menjador, un espectacular menjador de 29 m2 amb sortida a un balcó de 5 m2 amb vistes sobre Camí Fondo.

Des del menjador arribem a una zona de pas o distribuïdor que ens permet arribar a la zona de nit on hi trobem una habitació doble exterior de 16 m2 amb un bany en suite obert i integrat en el mateix espai de 6 m2 que compta amb banyera i dutxa. A la zona de nit hi trobem una segona habitació de 7m2 i un lavabo totalment equipat.

Com hem mencionat anteriorment, és un pis que anteriorment comptava amb 4 habitacions i on tots els detalls estan molt cuidats.

Coses que t’agradaran del pis:
- Reformat integral fa pocs anys
- 97 m2
- Molt fàcil de realitzar la tercera habitació
- Balcó 5 m2
- Gran menjador i gran cuina
- Bany amb dutxa i banyera
- Ubicat Placeta Saragossa

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

▸ Edilecta, neix de la unió de Openfinques i TCS Constructora amb l’objectiu de respondre de forma global a totes les teves necessitats immobiliàries. Oferim un servei 360º sobre les teves necessitats immobiliàries integrats tots en un mateix espai. Començant per la gestió immobiliària, passant per la gestió de patrimonis, promocions i obra nova, rehabilitacions integrals, gestions urbanístiques, arquitectura i interiorisme.
↣ Som els de sempre.Ara amb una resposta global a les teves necessitats immobiliàries↢
“Els nostres pilars, serveis pensats per tu”
Característiques
  • Calefacció
  • Ascensor
  • Suite
Demanar més informació