Piso
Can aurell TERRASSA
217.000 €
  • 80 m2
  • 2
  • 2
Referència: 53533
Descripció
○ AMB TERRASSA DE 10 M2, PÀRQUING I TRASTER

▸ Et presentem un dúplex al Barri de Ca n’Aurell, a cinc minuts de la rambla d’Egara, a cinc minuts del principals eixos comercials de la ciutat. Aquest dúplex disposa de 80 m2 distribuïts de la següent forma:
▸ En la primera planta hi trobem un menjador de 17 m2 amb accés a un balcó assolellat. Disposa de cuina office de 5 m2 amb perfecte estat. En la primera planta també hi trobem una habitació d’11 m2 amb bany en suite de 6 m2. Pujant les escales, accedim a la planta de dalt, hi arribem a un distribuïfdor que ens dóna accés a una altra habitació doble de 10 m2 amb accés a una terrassa de 10 m2, i per altra banda, accedïm a un estudi de 10 m2 , adaptada actualment com a sala polivalent o sala de jocs. Aquesta propietat té inclòs al preu una plaça de pàrquing i traster.

Coses que t’agradaran d’aquest pis:
- Terrassa de 10 m2
- Disposa de plaça de pàrquing i traster
- La seva ubicació
- Orientat oest, assolellat
- AC
- Fusteria interior – haya
- Fusteira exterior- Alumini
- Pocs veïns

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Ca n'Aurell (tradicionalment ortografiat Can Aurell) és un barri de Terrassa que ocupa la meitat oriental del districte 4 o de Ponent, situat al marge dret de l'antic llit de la riera del Palau, actualment la Rambla d'Ègara. Té una superfície de 0,96 km2 i una població de 17.943 habitants el 2011, any en què era el barri més poblat de la ciutat. És també un dels més extensos de Terrassa, i està travessat de nord a sud pel torrent del Batlle (actuals carrers de Josep Trueta i Faraday), que abans del 1904 dividia els termes municipals de Terrassa i Sant Pere.

Està limitat al nord pel passeig Vint-i-dos de Juliol (l'antiga via del ferrocarril Barcelona-Manresa de la RENFE), al sud per la carretera de Martorell, a l'est per la Rambla d'Ègara i a l'oest per l'avinguda d'Àngel Sallent i el carrer Murillo, que el separen de la Maurina.

Té parròquia pròpia, a l'església de la Sagrada Família, que sobrepassa els límits del barri i inclou la Cogullada, una part de Can Boada i les urbanitzacions de Can Palet de Vista Alegre, les Martines, les Carbonelles i Can Gonteres. La part entre el carrer de Galileu i la Rambla depèn de la parròquia del Sant Esperit, que és la titular del centre antic de la ciutat. La festa major és el primer diumenge de juny.

Disposa d'un institut d'ensenyament secundari, l'IES Terrassa, a la part nord de la Rambla d'Ègara, i diversos centres escolars de primària. Al barri hi ha la seu de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

▸ Edilecta, neix de la unió de Openfinques i TCS Constructora amb l’objectiu de respondre de forma global a totes les teves necessitats immobiliàries. Oferim un servei 360º sobre les teves necessitats immobiliàries integrats tots en un mateix espai. Començant per la gestió immobiliària, passant per la gestió de patrimonis, promocions i obra nova, rehabilitacions integrals, gestions urbanístiques, arquitectura i interiorisme.
↣ Som els de sempre.Ara amb una resposta global a les teves necessitats immobiliàries↢
“Els nostres pilars, serveis pensats per tu”
Característiques
  • Calefacció
  • Pàrquing
  • Terrassa
Demanar més informació