Casa Chalet
TERRASSA
179.000 €
  • 133 m2
  • 1
  • 3
Referència: 44220
Descripció
○ Et presentem una casa a tocar de l’Avinguda Angel Sallent, de cinc metres de façana i trenta metres de fondària. Aquesta casa compta amb 133 m2 els quals es troben distribuïts de la següent forma:

▸ La casa disposa d’un menjador de 24 m2 amb llar de foc, que ens dóna accés a un pati de 40 m2 orientat a oest amb molta intimitat, al final del mateix, hi trobem dos estudis de 14 m2 cadascun, un d’ells compta amb una barbacoa. La casa compta amb una cuina de 7,5 m2 totalment independent amb bon estat. A la zona de nit hi trobem tres habitacions dos de les qual són dobles de 13 m2 i 11 m2 respectivament, mentre que la tercera és individual i fa 8,5 m2.
Hi ha opció d’aixecar una altra planta, i possibilitat de pàrquing a una finca propera.
Es troba ubicada en una zona molt comercial i al costat del Cap Oest.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
La Maurina és un barri de Terrassa que ocupa la meitat occidental del districte 4 o de Ponent, situat al marge esquerre del torrent de la Maurina, avui aprofitat per fer-hi el transvasament de la riera del Palau. Té una superfície de 0,42 km2 i una població de 7.953 habitants el 2011.

De forma aproximadament triangular, està limitat al nord pel passeig Vint-i-dos de Juliol (l'antiga via del ferrocarril Barcelona-Manresa de la RENFE), al vèrtex sud per la unió de les carreteres de Martorell (C-243c) i Olesa (B-120), a l'oest per la Ronda de Ponent i a l'est per l'avinguda d'Àngel Sallent i el carrer de Santa Maria de Mazzarello, que el separen de Ca n'Aurell.

Té parròquia pròpia, a l'església de Maria Auxiliadora, que sobrepassa els límits del barri i inclou també el del Roc Blanc. La festa major és el primer cap de setmana de juny .

Disposa d'un centre d'assistència primària, el CAP Terrassa Oest, a l'avinguda d'Àngel Sallent. Al carrer de l'Infant Martí s'aixeca la nova biblioteca del Districte 4 (bd4).

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

▸ Edilecta, neix de la unió de Openfinques i TCS Constructora amb l’objectiu de respondre de forma global a totes les teves necessitats immobiliàries. Oferim un servei 360º sobre les teves necessitats immobiliàries integrats tots en un mateix espai. Començant per la gestió immobiliària, passant per la gestió de patrimonis, promocions i obra nova, rehabilitacions integrals, gestions urbanístiques, arquitectura i interiorisme.
↣ Som els de sempre.Ara amb una resposta global a les teves necessitats immobiliàries↢
“Els nostres pilars, serveis pensats per tu”
Característiques
  • Terrassa
Demanar més informació