Casa Chalet
Centro TERRASSA
438.000 €
  • 171 m2
  • 2
  • 4
Referència: 44215
Descripció
○ Viure en una casa espectacular al centre de Terrrassa? Et presentem una casa en ple cor de Terrrassa, en ple centre de la ciutat. És una casa d’uns 171 m2 quadrats constrüits i molt assolellada que es destribueixen de la següent forma:

▸En PB la casa consta d’un garatge per a 1 cotxe, un bany i una cuina oberta amb menjador de més de 35 m2 amb accés a un pati de 50 m2..◂
▸En P1, la vivenda s’enxampla i agafa un amplitud de 8 metres d’amplada on hi podem trobar la següent distribució: Hi trobem quatre habitacions dobles, una de 16 m2, una de 15 m2, una de 11 m2 i una altra de 11 m2 respectivament, de les quals una d’elles té accés a una terrassa de 18 m2. trobem un ampli distribuïdor, on podem accedir a les diferents habitacions de la planta. A la mateixa planta hi trobem dos banys i gran estudi d’uns 10 m2.
.
Si busques ubicació , confort i tranquil•litat, aquesta és la millor opció per a tu i els teus.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
El Centre és el nom amb què es coneix el barri de Terrassa corresponent a la ciutat antiga. És el nucli històric i comercial. Situat al districte 1, té una superfície d'1,36 km2 i una població de 17.824 habitants el 2011, any en què era el segon barri més poblat de la ciutat després de Ca n'Aurell. És, de tota manera, el que ocupa més extensió de tota la trama urbana, és a dir sense tenir en compte les urbanitzacions disseminades de les Martines i les Fonts.


Exhibició castellera al Raval de Montserrat, davant l'Ajuntament
Està limitat al nord pel passeig Vint-i-dos de Juliol (l'antiga via del ferrocarril Barcelona-Manresa de la RENFE), al sud per la carretera de Montcada (N-150, ara desviada al sud de la ciutat), a l'est pel parc de Vallparadís (l'antic torrent de Vallparadís) i a l'oest per la Rambla d'Ègara (antic llit de la riera del Palau).

Té parròquia pròpia, al Sant Esperit, que sobrepassa els límits del barri i inclou una part de Ca n'Aurell, si bé la part nord-oriental depèn de Sant Pere. La festa major del barri del Centre, el primer diumenge després de Sant Pere, coincideix amb la de Terrassa.

Concentra tota mena d'equipaments i serveis de tipus educatiu (entre els quals l'Escola Universitària de la Creu Roja, el Centre del Vallès de l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, l'IES Montserrat Roig o l'Escola Pia), sanitari (la Mútua de Terrassa, l'Hospital de Sant Llàtzer, diversos centres d'assistència primària), comercial (el Mercat de la Independència), financer (les oficines centrals de la Caixa de Terrassa), cultural (la Biblioteca Central, el Teatre Alegria, la Sala Maria Plans, el Teatre Principal, sales de cinema i d'exposicions, l'Arxiu Tobella, el Centre Cultural de la Caixa de Terrassa), comunicatiu (la redacció del Diari de Terrassa), etc.

Disposa de dues de les estacions de ferrocarril de la ciutat: l'estació del Nord (Rodalies Renfe - Metro de Terrassa), al passeig del Vint-i-dos de Juliol, i la de Terrassa Rambla dels FGC (Metro de Terrassa), a la Rambla d'Ègara.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

▸ Edilecta, neix de la unió de Openfinques i TCS Constructora amb l’objectiu de respondre de forma global a totes les teves necessitats immobiliàries. Oferim un servei 360º sobre les teves necessitats immobiliàries integrats tots en un mateix espai. Començant per la gestió immobiliària, passant per la gestió de patrimonis, promocions i obra nova, rehabilitacions integrals, gestions urbanístiques, arquitectura i interiorisme.
↣ Som els de sempre.Ara amb una resposta global a les teves necessitats immobiliàries↢
“Els nostres pilars, serveis pensats per tu”
Característiques
  • Pàrquing
  • Terrassa
Demanar més informació