Piso
Pere parres TERRASSA
239.000 €
  • 98 m2
  • 2
  • 3
Referència: 53490
Descripció
○ T’agradaria viure a cinc minuts del Passeig de les lletres en un fabulós dúplex?
Et presentem un magnífic dúplex al C/ Transversal, que consta de 80 m2, tres habitacions i estudi, dos banys i una terrassa de 18 m2. A més el pis inclou una plaça de pàrquing al preu.

▸A la planta de baix tal com entrem al pis, hi trobem una cuina office de més de 9 m2, seguidament accedim a un menjador d’uns 22m2 amb un balcó mirador , i finalment a la planta de baix hi trobem una habitació suite de més de 12 m2 amb un bany de 4,20 metres quadrats.

▸Tal i com accedim a la segona planta hi trobem a mà dreta un Bany d’uns quatre metres quadrats, seguidament una habitació individual de 6 m2 , un estudi de 9m2 i finalment un altra habitació d’uns 8 m2. Desde de l’estudi podem accedir a la joia de la corona del pis. Una magnífica terrassa de 18 m2.

Finalment, com ja hem comentat amb anterioritat, el pis inclou una plaça de pàrquing en el preu.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

El Torrent d'en Pere Parres és un barri de Terrassa del districte 5 o del Nord-oest,[1] travessat pel torrent homònim, tributari de la riera del Palau. Té una superfície de 0,24 km2 i una població de 5.578 habitants el 2011.

Està limitat al nord per l'avinguda de l'Abat Marcet, al sud pel passeig Vint-i-dos de Juliol (l'antiga via del ferrocarril Barcelona-Manresa de la RENFE), a l'est per la carretera de Rellinars (B-122) i a l'oest per l'avinguda de Josep Tarradellas.

Depèn de la parròquia de la Santa Creu, al barri de Sant Pere. La festa major és el segon diumenge de juliol.

Avui dia aquest barri compta amb dues associacions de veïns: l'AV Torrent d'en Pere Parres i l'AV Amics del Torrent d'en Pere Parres de Terrassa.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

▸ Edilecta, neix de la unió de Openfinques i TCS Constructora amb l’objectiu de respondre de forma global a totes les teves necessitats immobiliàries. Oferim un servei 360º sobre les teves necessitats immobiliàries integrats tots en un mateix espai. Començant per la gestió immobiliària, passant per la gestió de patrimonis, promocions i obra nova, rehabilitacions integrals, gestions urbanístiques, arquitectura i interiorisme.
↣ Som els de sempre.Ara amb una resposta global a les teves necessitats immobiliàries↢
“Els nostres pilars, serveis pensats per tu”
Característiques
  • Pàrquing
  • Terrassa
Demanar més informació