Piso
Can roca TERRASSA
217.000 €
  • 82 m2
  • 2
  • 3
Referència: 53492
Descripció
○ En la zona de Can Roca rodejat de zones verdes i a on reina la tranquil•litat et presentem un pis de 82 m2 distrubïts de la següent forma:

▸Just entrar al rebedor, a mà dreta hi trobem la sala d’estar o menjador d’uns 21 m2, a contniuació hi trobem una cuina office de 8 m2. Desde el menjador podem accedir a un balcó de 8 m2. ◂
▸Sortint del menjador, accedim a la zona de nit on hi trobem un petit distribuïdor on accedim a les tres habitacions que té el pis. Una d’elles suite amb una superifície de 12 m2 i un bany de 5m2. I per altra banda, dues habitacions individuals i un bany. El pis es completa amb una plaça d’aparcament inclosa en el preu i un traster.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Can Roca és un barri de la part septentrional de Terrassa, al districte 5 o del Nord-oest, situat al pla de Can Roca, vora el marge esquerre de la riera de Can Bogunyà (més endavant anomenada riera del Palau) i travessat pels torrents d'en Sala i d'en Pere Parres, tributaris seus. Té una superfície de 0,25 km² i una població de 3.341 habitants el 2014.

Està limitat al sud per l'avinguda de Béjar i a l'est pel carrer de Berga. Els límits nord (avinguda de Lacetània) i oest (riera de Can Bogunyà, ronda de Ponent) són més aviat imprecisos, ja que és una de les àrees d'expansió de la ciutat.

Depèn de la parròquia de la Santa Creu, al barri de Sant Pere. La festa major és el 23 de juny, la vigília de Sant Joan.

A l'avinguda de Béjar, vora l'avinguda del Parlament, s'hi ha construït l'estació de Terrassa Nacions Unides, que és la terminal de la línia Barcelona-Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, anomenada en aquest tram Metro de Terrassa. L'estació està situada vora el parc de les Nacions Unides, del qual agafa el nom, que amb 30.000 m² és el tercer més gran de la ciutat.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

▸ Edilecta, neix de la unió de Openfinques i TCS Constructora amb l’objectiu de respondre de forma global a totes les teves necessitats immobiliàries. Oferim un servei 360º sobre les teves necessitats immobiliàries integrats tots en un mateix espai. Començant per la gestió immobiliària, passant per la gestió de patrimonis, promocions i obra nova, rehabilitacions integrals, gestions urbanístiques, arquitectura i interiorisme.
↣ Som els de sempre.Ara amb una resposta global a les teves necessitats immobiliàries↢
“Els nostres pilars, serveis pensats per tu”
Característiques
  • Pàrquing
Demanar més informació