Casa Chalet
Vallparadis TERRASSA
425.000 €
  • 142 m2
  • 2
  • 3
Referencia: 10993
Descripción
Et presentem dos habitatges tipus dúplex d'obra nova ubicats a Terrassa al carrer Claustre, composta per dues cases unifamiliar que disposen d'una superfície construïda de 142 i 143 m², respectivament, dividits en la següent distribució:

Dúplex 1
Si accedim per la porta d’entrada ens situem en Planta Baixa on disposa de 64 m² construïts: esta formada per una habitació doble tipus suite, i una habitació individual. En la mateixa planta hi trobem un pàrquing per a 1 plaça de cotxe i un bany complert.

Si pugem per l’escala del habitatge trobem la Planta Primera de 64 m² construïts, la zona de dia està distribuïda per una sala d’estar- menjador amb cuina integrada amb sortida a una terrassa, una habitació doble i un bany complert en la mateixa planta.

En Planta Coberta hi trobem un badalot de superfície construïda de 13 m² amb sortida a una terrassa de 45 m² amb sortida sud-oest.

Dúplex 2
En Planta Baixa on disposa de 65 m² construïts, i esta formada per una habitació doble tipus suite amb sortida a una petita terrassa amb uns tancaments corredissos . En la mateixa planta hi trobem un pàrquing per a 1 plaça de cotxe, un safareig i un petit traster.

A la Planta Primera de 65 m² construïts, hi trobem la zona de dia on està distribuïda per una sala d’estar- menjador amb cuina integrada amb sortida a una terrassa, una habitació doble, una habitació/estudi i un bany complert en la mateixa planta. Totes tres estances amb il•luminació natural a partir d’un pati japonès.

En Planta Coberta hi trobem un badalot de superfície construïda de 13 m² amb sortida a una terrassa de 44 m² amb sortida sud-oest.

*Data d'entrega: 1er Trimestre del 2024.*

Coses que t' agradaran d’aquesta promoció:
- Pàrquing per a 1 cotxe
- Terrassa en coberta de 44 i 45 m²
- Orientació sud-oest
- 2 i 3 banys
- Totes les estances amb llum natural
- A 6 min dels Ferrocarrils FGC
- A 4 min del Parc de Vallparadís
Características
  • Nuevo
  • Calefacción
  • Parking
  • Terraza
Pedir más información