CAT / ESP     93 780 40 00    info@openfinques.es

Referents del mercat immobiliari

Finques Opengesfinver neix de la fusió d’Open Finques i Gesfinver. Ens hem unit per oferir els millors serveis i professionals del mercat immobiliari local perquè continuïs confiant en el nostre equip, que suma més de 40 anys d’experiència.

Som referents a Terrassa en la gestió integral de serveis immobiliaris i, en especial, en la venda en exclusiva de béns immobles. Els nostres departaments t’asseguren tota la confiança en la tramitació de documents, assessorament i protocols a seguir en la compravenda o lloguer d’una propietat.

Quin procés seguim?

ASSESSORAMENT GLOBAL
Ens impliquem amb les propietats que gestionem, escoltem les seves necessitats, avaluem el seu habitatge, analitzem la situació actual del mercat i valorem el preu de la seva propietat. Si ambdues parts estem d’acord, iniciem la relació professional i negociem el preu.

SEGUIMENT CONTINU I PERSONALITZAT
Realitzem un seguiment telefònic i presencial per comunicar-li tots els avenços (les visites realitzades, els clients interessats, els comentaris rebuts…). El departament comercial s’encarrega d’avançar-se a les seves necessitats.

pasos_opengesfinver_3

ARRIBEM ALS CLIENTS POTENCIALS
Per tal d’arribar el més ràpid possible als compradors, iniciem una campanya de publicitat segmentada segons necessiti cada propietat. La promocionem a la nostra web i als portals immobiliaris de referència, donant-li un posicionament privilegiat en cada cerca i respecte a la competència.

pasos_opengesfinver_4

ÀMPLIA XARXA DE COMERCIALITZACIÓ
El nostre coneixement del mercat local i formar part d’Apialia Terrassa (l’agrupació de les 20 millors agències immobiliàries de la ciutat), agilitza la comercialització de la seva propietat per aconseguir la màxima difusió. Unim els nostres esforços i professionalitat per multiplicar les oportunitats de vendre el seu immoble amb el més alt nivell d’implicació i compromís.

POSEM A PUNT LA SEVA PROPIETAT
Si l’immoble ho requereix, i per tal d’augmentar el valor del seu habitatge, fem la rehabilitació, reformes integrals o reparacions necessàries per garantir i agilitzar la seva venda. Tot amb la professionalitat i rigor de TCS Constructora. La nostra constructora, valora, planifica, dissenya i reforma la seva propietat amb la màxima qualitat i cura pel detall.

pasos_opengesfinver_6

GESTIONEM TOTS ELS TRÀMITS
Un cop acordada la venda amb el comprador, iniciem tots els tràmits necessaris per a la formalització de la compravenda. Els nostres departaments de gestoria i d’administració s’encarreguen de tots els contractes i registres que la llei exigeix perquè visquis aquest moment amb la màxima tranquil·litat i cap mal de cap. Tramitem l’escriptura de compravenda, els certificats necessaris, cèdules d’habitabilitat, tramitacions d’herència, contracte d’arres, inscripcions registrals, tramitacions d’expedients d’obres… i tots aquells documents que es requereixin.

pasos_opengesfinver_7
ASSISTÈNCIA POSTVENDA

La nostra feina no acaba en la venda de la teva propietat, el nostre servei postvenda t’ofereix solucions en qüestions de càlcul d’impostos -com el de plusvàlua-, cancel·lacions d’hipoteques, cerca d’un nou habitatge i tot allò que necessitis sobre el nostre àmbit d’actuació.